Camuflajul dermatocosmetic

Camuflajul dermatocosmetic - Derma360 - Clinica Dermatologica

Multe persoane care suferă de afecțiuni ale tenului care pot schimba textura sau nuanța pielii ajung să renunțe la produsele de machiaj obișnuite din cauză că nu le pot tolera. Ele pot chiar înrăutăți situația în unele dintre cazuri, iar aceste lucruri pot dăuna încrederii în sine câteodată.

Cum se realizează camuflajul dermatocosmetic?

Machiajul sau camuflajul dermatocosmetic se realizează cu produse dermatocosmetice, non-comedogenice și hipoalergenice. Aceasta este o procedură alternativă de corectare și uniformizare, atât a texturii cât și a nuanței tenului. Se axează pe accentuarea trăsăturilor naturale ale chipului fiecăruia. Efectul acestuia se păstrează până la 8 ore pentru tenul cu tendință de îngrășare și până la 10 ore pentru tenul uscat. Este ideal și pentru persoanele cu tenul sensibil și hipersensibil.

Camuflajul dermatocosmetic poate fi folosit și de purtatorii de lentile de contact, care nu pot utiliza produse cosmetice obișnuite. Cele utilizate în camuflajul dermatocosmetic nu conțin parfum sau conservanți (fenoxietanol sau parabeni) și pot fi folosite în siguranță. Se pot utiliza la acoperirea vergeturilor, cicatricilor, semnelor din naștere și a zonelor de piele afectate de modificări de culoare din cauza afecțiunilor precum vitiligo, cuperoză, acnee, rozacee etc. De asemenea, chiar și cearcănele profunde sau tatuajele pot fi acoperite cu succes în cele mai multe dintre cazuri.

Acestă procedură este menită să ofere o soluție cu un efect imediat persoanelor cu afecțiuni ale tenului care modifică nuanța, volumul sau textura acestuia. Indicațiile pentru termen lung sunt reprezentate de tratamentul de la medicul dermatolog, care va rezolva din profunzime problemele cu care vă confruntați. Tratamentele oferite de către medici pot fi constituite fie de către tratamentele medicamentaose, fie de către intervențiile estetice sau chirurgicale. Fiecare tratament este ales corespunzător cu natura afecțiunii de care suferiți sau ați suferit în trecut.
Poți face o programare pentru oricare dintre variantele prezentate anterior făcând click aici.

Share: