Doctori Dermatologi

 • Dr. Mihaela David Niculescu

  Sunt Dr Mihaela David Niculescu, medic specialist dermato-venerologie. Am absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, în anul 2009. Rezidențiatul în dermato-venerologie l-am urmat în cadrul Clinicii Dermatologie 2 a Spitalului Clinic Colentina, în perioada 2010-2014. Stagiile realizate în timpul studenției, în cadrul clinicilor de chirurgie…

  Sunt Dr Mihaela David Niculescu, medic specialist dermato-venerologie.

  Am absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, în anul 2009. Rezidențiatul în dermato-venerologie l-am urmat în cadrul Clinicii Dermatologie 2 a Spitalului Clinic Colentina, în perioada 2010-2014.
  Stagiile realizate în timpul studenției, în cadrul clinicilor de chirurgie plastică, chirurgie generală și chirurgie pediatrică, m-au pregătit pentru latura chirurgicală și oncologică a dermatologiei.
  Pe durata desfășurării rezidentiatului și ulterior, am participat la numeroase cursuri de formare profesională, care acoperă toate ramurile dermato-venerologiei: dermatoscopie, dermato-chirurgie, dermato-oncologie, estetică, onicologie.
  Consultațiile realizate în cadrul garzilor efectuate în Spitalul Clinic Colentina au contribuit la acumularea cunoștințelor, punând la dispoziție o patologie vastă.
  Sunt membră a Societății Române de Dermatologie(SRD), a Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie(EADV), a Societății Internaționale de Dermatoscopie(IDS) și a Societății Europene de Dermatologie Pediatrică (ESPD).
  În prezent îmi desfășor activitatea în cadrul Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Clinic de Urgență pentru copii ”Grigore Alexandrescu” și la clinica Derma360.

   

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr. Alexandru Grigoriu

  Sunt Dr. Alexandru Grigoriu, medic specialist dermatolog, cu experienta de peste 10 ani in dermato-venerologie ambulatorie. Abordez o cazuistica variata, de la diagnosticul si tratamentul diverselor boli cu transmitere sexuala, dermato-oncologie, pana la patologia complexa a parului si tratamentul alopeciilor, inclusiv prin tehnici chirurgicale (implant de par), PRP, laserterapie. Experienta acumulata ca rezident in Spitalul…

  Sunt Dr. Alexandru Grigoriu, medic specialist dermatolog, cu experienta de peste 10 ani in dermato-venerologie ambulatorie.

  Abordez o cazuistica variata, de la diagnosticul si tratamentul diverselor boli cu transmitere sexuala, dermato-oncologie, pana la patologia complexa a parului si tratamentul alopeciilor, inclusiv prin tehnici chirurgicale (implant de par), PRP, laserterapie.
  Experienta acumulata ca rezident in Spitalul Clinic Colentina este imbogatita permanent prin participarea la cursuri si stagii de perfectionare in tara si in strainatate (Praga, Paris).
  Inca de la inceputul activitatii mele ca specialist m-am implicat activ in programe de screening si supravegherea alunitelor prin dermatoscopie, in actiuni de prevenire si tratament al melanomului si al altor cancere cutanate. Am participat si ca investigator in diferite studii clinice.
  Sunt membru in Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie, Societatea Internationala de Dermatoscopie, Societatea romana de dermatologie.

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr. Ruxandra Gosa

  Dr. Ruxandra Goșa, medic specialist dermato-venerologie și alergologie-imunologie Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila București, promoția 2004. Am finalizat pregătirea în Dermato-venerologie la Spitalul Clinic Colentina, centru de excelență la nivel național. Ariile mele de expertiză sunt dermato-alergologia pentru adulți și copii, dermatoscopia, patologia tumorală, electrocauterizarea…

  Dr. Ruxandra Goșa, medic specialist dermato-venerologie și alergologie-imunologie

  Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila București, promoția 2004. Am finalizat pregătirea în Dermato-venerologie la Spitalul Clinic Colentina, centru de excelență la nivel național.

  Ariile mele de expertiză sunt dermato-alergologia pentru adulți și copii, dermatoscopia, patologia tumorală, electrocauterizarea și biopsia cutanată.

  Am efectuat numeroase stagii de pregătire internaționale și naționale, am fost autoare și coautoare de lucrări științifice și am obținut granturi pentru a-mi desăvârși pregătirea în dermatoscopie (Roma – Masterclass), micologie (Sarajevo), psoriazis (Aarhus), criochirurgie (Barcelona), patologie cutanată inflamatorie (Salzburg – American-Austrian Foundation), patologie unghială (București), chirurgie dermatologică (Madrid), toxină botulinică și fillere (București) și altele.

  Dubla specializare în dermatologie și alergologie îmi permite să integrez toate cunoștințele dobândite și să abordez în mod complementar pacientul, cu dedicație și empatie.

  Sunt membră a Societății Europene de Dermatovenerologie EADV, a Societății Române de Dermatologie SRD, a Societății Internaționale de Dermatoscopie IDS, a Societății Europene de Alergologie și Imunologie Clinică EAACI și a Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică SRAIC.

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr. Roxana Nedelcu

  Sunt dr Roxana Nedelcu, medic primar dermato-venerolog și asistent universitar la disciplina fiziopatologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, din București. Am absolvit Facultatea de Medicină Generală a aceleiași universități în 2008.

  Dr. Roxana Nedelcu, medic primar dermato-venerolog

  Sunt Dr. Roxana Nedelcu, medic primar dermato-venerolog. În 2013, mi-am încheiat rezidențiatul în dermatologie la Spitalul Clinic Colentina, devenind medic specialist și în același an mi-am susținut și teza de doctorat.

  Mi-am completat pregătirea medicală atât cu stagii efectuate în spitale universitare din alte țări (Spitalul Universitar Henri Mondor din Paris, Spitalul Universitar San Martino din Genova), cât și cu participarea la cursuri naționale și internaționale (Spitalul AKH din Viena, Universitatea Medicală Paracelsus din Salzburg). Sunt membră a Academiei  Europene de Dermatovenerologie  (EADV), a Societăţii Române de Dermatologie (SRD) și a Societăţii Române de Dermato‐oncologie (SRDO).

  În prezent, îmi continui activitatea clinică medicală în cadrul Clinicii Derma 360, sunt implicată în studii de cercetare postdoctorală cu privire la cancerul de piele și îmi desfășor activitatea didactică în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, soluționând peste 2000 de cazuri anual. În ultima perioadă (2015-2018) am ținut numeroase workshopuri și seminarii cu privire la depistarea precoce a cancerelor de piele.

  Încerc să le ofer pacientilor mei informații și tratamente fundamentate științific, explicații cât mai pertinente și utile, la standarde medicale ridicate. Țin cont de părerea și particularitățile bolii fiecărui pacient, încât conduita terapeutică aleasă să fie optimă pentru fiecare caz.

  Fa-ti o programare!

  septembrie 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  2930311234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293012
 • Dr. Florentina Pantelimon

  Sunt Dr. Florentina Pantelimon, medic specialist dermato-venerolog. Am absolvit facultatea de medicina in anul 2004. Specializari: Chirurgie dermatologica, Dermatoscopie, Dermatologie estetica, Laserterapie

  Dr. Florentina Pantelimon, medic primar dermato-venerolog

  Sunt Dr. Florentina Pantelimon, medic primar dermato-venerolog. Am absolvit facultatea de Medicina Generala – UMF Carol Davila din Bucuresti in 2004, ulterior am urmat rezidentiatul in specialitatea dermato-venerologie sub indrumarea dr. Dorina Giurcaneanu si a dr. Daniela Nestor, in cadrul Spitalului Clinic Colentina. Am susținut examenul de specialitate in anul 2012.

  Practic cu pasiune medicina, respectiv dermatologia. In munca de zi cu zi , imi tratez pacientii asa cum mie, la randul meu, mi-ar placea sa fiu tratata: cu onestitate si respect. Sunt de parere  ca fiecare pacient trebuie considerat unic in felul sau. Pentru a ajunge la cele mai bune rezultate sunt convinsa ca este esentiala atat formarea mea profesionala continua, cat si increderea si speranta pe care le-o ofer pacientilor in timpul consultatiilor.

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr. Anastasia Coman

  Numele meu este Anastasia Coman și sunt medic specialist dermato-venerolog. Mi-am desfășurat anii de pregătire în cadrul Spitalului Clinic Colentina, secția Dermatologie 1 alături de coordonatori minunați, de la care am acumulat o plaja largă de cunoștințe despre patologii diverse.

  Numele meu este Anastasia Coman și sunt medic specialist dermato-venerolog.
  Mi-am desfășurat anii de pregătire în cadrul Spitalului Clinic Colentina, secția Dermatologie 1 alături de coordonatori minunați, de la care am acumulat o plaja largă de cunoștințe despre patologii diverse. Sunt membră a Societății Române de Dermatologie, a Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie și a Societății Internaționale de Dermatoscopie.

  Una dintre pasiunile mele este oncologia dermatologică, motiv pentru care am dorit să aprofundez această temă prin realizarea studiilor doctorale în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, în prezent studiind despre leziunile melanocitare cutanate. În cadrul anilor de rezidențiat am participat la 2 studii clinice desfășurate în cadrul clinicii ce s-au axat pe studiul acneei și al insuficienței venoase cronice. Pe perioada pregătirii mele, am participat la numeroase congrese naționale și internaționale unde am acumulat noțiuni de actualitate în dermatologie și am participat la multiple cursuri și workshopuri despre Dermatoscopie și Tricoscopie, precum și despre diverse patologii cutanate. De asemenea, am câștigat burse internaționale din partea Societății Dermatologice de la Paris, Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie, Euroderm și Open Medical Institute pentru participarea la cursuri, congrese și proiecte de cercetare.

  Ariile mele de interes sunt dermatoscopia, dermatologia clinică, dermatologia chirurgicală (electrocauterizări, excizii chirurgicale), dermatoestetica.

   

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr. Alice Brinzea

  Sunt Dr. Alice Brînzea, medic specialist dermatovenerologie, doctor în științe medicale, șef de lucrări la disciplina Fiziopatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti. Pregatirea în specialitate dermatovenerologie am efectuat-o la Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti.

  Dr. Alice Brînzea, medic specialist dermato-venerolog

  Sunt Dr. Alice Brînzea, medic specialist dermatovenerologie, doctor în științe medicale, șef de lucrări la disciplina Fiziopatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti.
  Pregatirea în specialitate dermatovenerologie am efectuat-o la Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti.
  Am făcut pregătire suplimentară în dermatoscopie (Health Cert Australia), tricoscopie și patologie cutanată inflamatorie (OMI – American Austrian Foundation, Salzburg).

  Sunt autoare și coautoare a mai multor lucrări știintifice având ca subiect cancerul de piele și, de asemenea, am facut parte din proiecte de cercetare câștigate prin competiție națională pe acest subiect.
  Sunt membră a Societății Europene de Dermatovenerologie (EADV), a Societății Române de Dermatologie (SRD) și a Societății Internaționale de Dermatoscopie (IDS).

   

   

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr. Gabriela Turcu

  „Sunt dr Gabriela Turcu, medic primar dermato-venerolog si asistent universitar la Catedra de Dermatologie a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”.

  Am absolvit facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr T Popa ” din Iasi in 2002.

  Dr. Gabriela Turcu, medic primar dermato-venerolog

  Sunt Dr. Gabriela Turcu, medic primar dermato-venerolog. Am promovat examenul de rezidentiat in anul 2003 cu 939 puncte din 940 si am inceput pregatirea in specialitatea de dermato-venerologie sub indrumarea prof dr Dan Forsea la Spitalul  Clinic Colentina, unde lucrez si in prezent.

  Am inceput cariera didactica in anul 2007, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” pe care o continui cu placere si in prezent. Mi-am sustinut teza de doctorat in 2012 si am continuat activitatea de cercetare postdoctorala  in domeniul oncologiei cutanate la  Universitatea Yale, SUA.

  Din 2012  sunt reprezentantul Romaniei in conducerea Societatii Alpo-Danubo-Adriatice de Infectii Transmisibile Sexual.

  Bursele de pregatire in Anglia, Austria, Bulgaria, Italia si Germania, pe langa intregirea cunostintelor medicale, m-au ajutat la definirea unui standard inalt de abordare a pacientilor.

  In prezent imi desfasor activitatea la Spitalul Clinic Colentina si la clinica Derma360.

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr. Andreea Moroianu (Calinescu)

  Sunt dr. Andreea Moroianu (Calinescu), medic specialist dermato-venerolog și doctorand în cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) “Carol Davila” București, membru al Academiei Europene de Dermatovenerologie (EADV), Societăţii Române de Dermatologie (SRD) și al Societății Internaționale de Dermatoscopie.
  Domenii de expertiză: bolile pielii și infecții cu transmitere sexuală, patologie tumorală, dermatoscopie, chirurgie dermatologică, biopsie, electrocauterizare, dermatologie pediatrică, dermatologie estetică.

  Dr. Andreea Moroianu (Calinescu), medic specialist dermato-venerolog

  Sunt dr. Andreea Moroianu (Calinescu), medic specialist dermato-venerolog, absolventă a Facultății de Medicină Generală în cadrul UMF “Carol Davila” Bucuresti, promoția 2014. M-am specializat în dermatologie și venerologie timp de 4 ani la Spitalul Clinic Colentina din București, centru de referință național, perioadă în care am avut acces la o cazuistică bogată și variată, îngrijind pacienți de toate vârstele.

  Am fost implicată în studii clinice privind optimizarea tratamentului în acnee, în activități de voluntariat desfașurate cu ajutorul SRD (“Adolescență fără acnee”;“Euro Melanoma Day”) și în organizarea de workshop-uri și seminarii cu privire la depistarea precoce a cancerelor de piele. Mi-am completat pregatirea medicală participând la cursuri internaționale și naționale de specialitate, cu teme de interes multiple: chirurgie dermatologică (Bruxelles), boli cu transmitere sexuală (Amsterdam), patologie unghială (București), peeling-uri chimice și microneedeling (București), injectare fillere (Bucuresti) și altele. De asemenea, prin intermediul online-ului, am luat parte la programe de training ale unor personalități consacrate la nivel internațional în domeniul dermatoscopiei și tricoscopiei: “Professional certificate of Dermoscopy” – Australia, “Basic & Advanced Trichoscopy” – Rio de Janeiro.

  Din 2016 aprofundez studiul tumorilor cutanate ca doctorand în cadrul UMF “Carol Davila”. Munca de cercetare științifică întreprinsă până în acest moment se oglindește prin numeroase articole publicate în reviste prestigioase internaționale și naționale și în peste o sută de prezentări la conferințe de specialitate.

  Participarea la seminarii, cursuri și conferințe pe plan local și european mă ajută să îmi actualizez în permanență cunoștințele medicale, pentru a le putea oferi pacienților opțiuni terapeutice de actualitate, la standarde înalte. Dincolo de latura stiințifică, încerc mereu să fiu aliatul pacientului, construind o relație bazată pe comunicare apropiată, sinceră și clară, pe care o consider determinantă în obținerea rezultatelor dorite.

  Fa-ti o programare!

  septembrie 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  2930311234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293012
 • Dr. Alina Mihailescu - medic specialist dermato-venerolog
  Dr. Alina Mihailescu

  Sunt Dr. Alina Mihailescu, medic primar dermato-venerolog. Mi-am terminat rezidentiatul in specialitatea Dermato-Venerologie in anul 2010 in Spitalul Colentina.

  Dr. Alina Mihailescu – medic primar dermato-venerolog

  Sunt Dr. Alina Mihailescu, medic primar dermato-venerolog. Ca medic specialist am incercat sa progresez pe zi ce trece, m-am perfectionat permanent absolvind numeroase cursuri nationale si internationale de aprofundare a acestei specialitati minunate in Bucuresti, Cluj, Germania, Austria si Italia.

  Ma informez continuu asupra celor mai noi modalitati de diagnostic si tratament pentru ca asta inseamna sa respecti pacientii si sa le oferi cele mai bune solutii pentru problemele lor.

  Calmul si rabdarea imi sunt aliati de nadejde in interactiunea cu pacientii, ceea ce face ca un consult sa devina o conversatie mult mai placuta.
  Specilizari: dermato-chirurgie, dermatoscopie, dermato-cosmetologie, laserterapie.

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr. Mihaela Balaban - medic specialist dermato-venerolog
  Dr. Mihaela Balaban

  Sunt dr. Mihaela Balaban, medic specialist dermato-venerolog, absolventa a Facultatii de Medicina, UMF “Carol Davila”, Bucuresti, promotia 2013.

  Dr. Mihaela Balaban – medic specialist dermato-venerolog

  Sunt Dr. Mihaela Balaban, medic specialist dermato-venerolog. Mi-am desfasurat rezidentiatul in cadrul Sectiei Dermatologie I a Spitalului Clinic Colentina, activitate care a stat la baza formarii ca medic specialist dermato-venerolog. Avand acces la o patologie dermatologica variata, am colaborat in calitate de autor si coautor la peste 100 de lucrari stiintifice prezentate la congrese nationale si internationale. In 2017 am obtinut premiul pentru cea mai buna prezentare (“A perforating disorder in a patient with Wilson disease”, Salzburg).

  Cursuri postuniversitare absolvite: dermatoscopie; chirurgie dermatologică (Bruxelles); limfoame cutanate (Bordeaux); crioterapie (Reus, Spania); boli inflamatorii cutanate (Salzburg); cercetare clinica (Rotterdam).

  Activitate stiintifica: doctorand UMF “Carol Davila”, Bucuresti; subinvestigator in studii clinice (boala venoasa cronica, acnee); lucrari de specialitate prezentate la congrese nationale si internationale.

  Arii de expertiza: chirurgie dermatologica; biopsii cutanate; electrocauterizare leziuni cutanate; dermatoscopie.

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr. Adina Dobritoiu

  „Numele meu este Adina Dobriţoiu şi sunt medic primar dermato-venerolog.

  Din data de 4.07.2012 sunt doctor în medicină, doctorat susţinut în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” sub îndrumarea prof. dr. Dan Forsea.

  Dr. Adina Dobritoiu – medic primar dermato-venerolog

  Sunt membru al Societăţii Române de Dermatologie din 2003  şi al Societăţii Europene de Dermatologie şi Venerologie din 2008.

  Am terminat Faculatea de Medicină în anul 2002 iar ulterior mi-am desfăşurat activitatea de  medic rezident în Clinica I Dermatologie a Spitalului Colentina, având drept coordonator pe d-na doctor Rosalia Olsavszky.

  Activitatea mea medicală este caracterizată de perseverenţă şi dragoste de oameni. Caut explicaţia  logică în orice simptom al unei boli, în orice indicaţie de tratament. Totodată caut să explic pacienţilor mei ceea ce li se întâmplă pe parcursul bolii sau al tratamentului. Consider că este extrem de important ca ei să cunoască aceste lucruri.

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr. Mihaela Antohe

  Sunt Dr. Mihaela Antohe, medic specialist dermato-venerolog.
  În 2012 am absolvit Facultatea de Medicină Generală din Bucuresti. Au urmat apoi patru ani extraordinari în care mi-am desfășurat activitatea de medic rezident alături de o echipă nemaipomenită, coordonată de doctori și oameni deosebiti, în cadrul Clinicii I Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina.

  Colegii de la clinică o apreciază pe Mihaela Antohe, în primul rând, pentru rigurozitatea științifică din proiectele de cercetare în care e implicată. În plus, simțul ei artistic și viziunea de pictor asupra frumosului, atât de necesare în medicina estetică, îi completează într-un mod unic abilitățile.

  Pacienții o recomandă pentru calmul și seriozitatea de care dă dovadă, pentru empatie și atenția la detalii. Ei apreciază profesionalismul și dedicarea ce se regăsesc în mod evident în păstrarea trăsăturilor naturale obținute în urma procedurilor estetice.

  Noi o recomandăm pentru că știm că este unul dintre cei mai buni specialiști în medicina estetică și pentru implicarea ei în zona de cercetare. În spatele acestei specializări stau mulți ani de pregătire, nenumărate cursuri în România și în străinătate, workshop-uri, seminarii, peste 7.000 de tratamente efectuate cu succes și tot atâția pacienți fericiți.

  Mai jos sunt doar o parte dintre cursurile și specializările Mihaelei:

  • Professional Medical Aesthetic Training Academy by CD Beauty System „Curs de reconstrucție și restructurare facială cu ajutorul toxinei botulinice și al fillerelor cu acid hialuronic, biorevitalizare și regenerare celulară.”, Iunie 2021, București
  • See Try By Expert Day “Tehnici de injectare și curs pentru depistarea și rezolvarea complicațiilor”, Martie 2019, București
  • Workshop Sesderma „Ultimele evoluții în dermatocosmetică”, Martie 2018, București
  • Workshop “Chirurgia unghiei” – UMF “Carol Davila”, Iulie 2018, București
  • “Complex therapies with botulinum toxin and hyaluronic acid fillers”, Noiembrie 2017, București
  • “Organic fillers: a new generation of fillers for combined aesthetic treatments”, Iunie 2017, București
  • See Try Buy “Curs practic Dermapen”, Mai 2017, București
  • Seminarul “Salzburg Weill Cornell Seminar in Dermatology”, Noiembrie 2016, Salzburg, Austria
  • EADV Fostering Resident Course – Clinial Research & Epidemiology, Iunie 2016, Rotterdam, Olanda
  • „EADV Fostering Intermediate/Advanced Surgery Course”, Aprilie 2016, Bruxelles, Belgia
  • Curs de dermatoscopie “Metode de diagnostic precoce în melanom”, Martie 2016, Cluj-Napoca
  • “EADV Fostering Hidradenitis Suppurativa/Acne Inversa course”, Februarie 2016, Dessau, Germania
  • “EADV Fostering Course for Residents – Itch”, Ianuarie 2016, Bruxelles, Belgia
  • “Curs de tehnici chirurgicale de reconstrucție în chirurgia dermatologică – Hands On”, Noiembrie 2015, Cluj-Napoca.

  Mihaela preferă să lase faptele să vorbească și să pună toată atenția și experiența acumulate, în calitatea tratamentelor și a procedurilor pe care le face la clinică. A răspuns, totuși, cu implicarea caracteristică, la întrebările noastre:

  𝑫𝒆 𝒄𝒆 𝒂𝒕̦𝒊 𝒂𝒍𝒆𝒔 𝒔𝒂̆ 𝒑𝒓𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊 𝒅𝒆𝒓𝒎𝒂𝒕𝒐𝒍𝒐𝒈𝒊𝒂 𝒔̦𝒊 𝒓𝒆𝒔𝒑𝒆𝒄𝒕𝒊𝒗 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒄𝒊𝒏𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒆𝒕𝒊𝒄𝒂̆?

  Am ales medicina din dorința de a ajuta oamenii și mai apoi dermatologia pentru oportunitatea de a contribui la creșterea calității vieții unei persoane, prin rezolvarea problemelor apărute la nivelul pielii. Afecțiunile cutanate cronice, în special cele vizibile, afectează stima de sine la majoritatea pacienților. Dacă vorbim despre acnee, care apare precoce în perioada pubertății sau a adolescenței, aceasta afectează în mare măsură imaginea de sine, care înseamnă, printre altele, percepția asupra propriului aspect fizic.

  Acest lucru se află în stânsă legătură cu modul în care o persoană se autoevaluează în raport cu propriile așteptări și cu relaționarea cu cei din jur. Acesta reprezintă unul dintre motivele pentru care medicina estetică este o mare pasiune pentru mine. Consider că prin îmbunătățirea aspectului fizic al pacienților mei îi ajut să-și crească imaginea de sine și totodată stima de sine iar acest lucru mă bucură foarte mult.

  𝑫𝒆 𝒖𝒏𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒊𝒏𝒆 𝒑𝒂𝒔𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒆𝒔𝒕𝒆𝒕𝒊𝒄𝒂̆?

  Pasiunea pentru estetică, pentru frumos, derivă din dragostea pentru artă, apărută încă din copilărie. Pictura a fost și rămâne o oază de relaxare. Medicina estetică este un domeniu provocator, aflat în continuă dezvoltare și care implică mult studiu și efort susținut pentru a fi mereu la curent cu noile produse și metode de tratament. Toate acestea imi sunt răsplătite din plin prin recunoștința pacienților care pleacă mulțumiți după fiecare tratament.

  Arii de expertiză:
  –        Peeling-uri chimice
  –        Tratamente cu microneedling – Nanopore, Dermapen
  –        Tratament riduri toxină botulinică
  –        Fillere cu acid hialuronic – Volumizare buze, Umplere șanțuri nazolabiale
  –        Skincare

  Mihaela este la un click distanță. Programează-te online.

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234
 • Dr Lori Virtosu - Medic Specialist Dermatolog
  Dr. Lori Virtosu

  Sunt Dr. Lori Virtosu, medic specialist dermato-venerolog. Am absolvit facultatea de medicina in anul 2004 cu rezidentiatul in specialitatea dermatologie- venerologie la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti si obtinerea in 2012 a titlului de medic specialist dermato-venerolog.

  Dr. Lori Virtosu – medic specialist dermato-venerolog

  Parcursul meu medical a inceput odata cu absolvirea Facultatii de Medicina in 2004, a continuat, firesc, cu rezidentiatul in specialitatea dermatologie-venerologie la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti si obtinerea in 2012 a titlului de medic specialist dermato-venerolog.

  Participarea la congrese si cursuri stiintifice nationale si internationale, impreuna cu experienta clinica acumulata precum si cercetarea continua a celor mai noi tratamente si dotari tehnice in domeniu m-au ajutat la mentinerea unei perspective corecte in cadrul acestei specialitati.

  Dermatologia, pentru mine, este arta complexa de „a vedea”.
  De la iritatii inofensive pana la boli incurabile, dermatologia reprezinta pentru mine un spectru variat care solicita o viziune interdisciplinara.

  Reusesc sa fiu un om deschis, corect, capabil de o intelegere speciala a situatiilor delicate; o persoana de incredere si, in final, un prieten pentru pacientii mei.

  Fa-ti o programare!

  august 2022
  lunmarmiejoivinsâmDum
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930311234