Clinica Derma360 nu oferă consultații sau servicii prin CASMB sau OPSNAJ

Estetica

Clinica noastră oferă diverse proceduri estetice pentru o piele sănătoasă, fermă și luminoasă.

image1

Injectare cu toxină botulinică (Botox) 

Toxina botulinică este soluția perfectă pentru a scăpa rapid de riduri și liniile fine ce apar la nivelul feței, gâtului, sau decolteului. Injecțiile cu toxină botulinică ajută și la tratamentul transpirației excesive din zona axilelor, palmelor sau tălpilor.

image2

Injectare cu acid hialuronic

 Injectările cu acid hialuronic sunt utilizate pentru reconstrucție, umplerea ridurilor sau refacerea volumetriei feței.

image3

Microneedling Dermapen

Tratamentul cu Dermapen reprezintă o procedură minim invazivă care îmbunătățește semnificativ aspectul pielii prin stimularea producției naturale de colagen și elastină, dar și prin intensificarea procesului de reînnoire celulară. 

image4

Microneedling Nanopore 

Nanopore Stylus 2 reprezintă un dispozitiv de microneedling, bazat pe tehnologie minim invazivă, cu eficacitate ridicată, care stimulează producerea de colagen nou și redă pielii un aspect tânăr. Acele sunt lubrifiate cu un cocktail de substanțe care reduce durerea și traumatismele pielii, anestezia locală nefiind necesară. În compoziția amestecului utilizat există și ingrediente încapsulate care se activează odată ce pătrund adânc în piele.

image5

Peeling Chimic

Peelingurile chimice se utilizează pentru îmbunătățirea aspectului pielii, fie că aceasta prezintă leziuni de acnee, pete pigmentare caracteristice melasmei sau că este afectată de procesul de îmbătrânire.

image6

Skincare 

Oferim recomandări personalizate privind îngrijirea pielii și crearea unei rutine zilnice de îngrijire în funcție de nevoile fiecărui pacient.

image7

Scleroterapie 

Scleroterapia este un tratament eficient pentru micile dilatații venoase de la nivelul membrelor inferioare.

Procedura este minim invazivă și oferă rezultate estetice imediate.

image8

Mezoterapie 

Mezoterapia oferă pielii vitaminele, mineralele și aminoacizii necesari, rezultatul post-procedură fiind un ten hidratat, întinerit și proaspăt. 

image9

Terapia PRP sau Terapia vampir

Terapia PRP sau terapia vampir este un tratament natural anti-aging care stimulează revitalizarea pielii, cu rezultate vizibile precum luminozitatea și fermitatea. Acesta constă în injectarea în piele a plasmei (provenite din centrifugarea sângelui pacientului) îmbogățite cu trombocite proprii.

image10

PRX-T33

PRX-T33 este un dispozitiv medical inovativ de biorevitalizare fără ace, care oferă rezultatele unui peeling mediu, însă fără efectele secundare ale unui peeling ( descuamare, iritații, perioada de recuperare). După tratament pielea este mai ferma, elastică și primește un efect de luminozitate și lifting.