Staff

Dr. Roxana Nedelcu

Sunt dr Roxana Nedelcu, medic specialist dermato-venerolog și asistent universitar la disciplina fiziopatologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, din București. Am absolvit Facultatea de Medicină Generală a aceleiași universități în 2008.

Dr. Gabriela Turcu

„Sunt dr Gabriela Turcu, medic primar dermato-venerolog si asistent universitar la Catedra de Dermatologie a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”.

Am absolvit facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr T Popa ” din Iasi in 2002.

Dr. Adina Dobritoiu

„Numele meu este Adina Dobriţoiu şi sunt medic primar dermato-venerolog.

Din data de 4.07.2012 sunt doctor în medicină, doctorat susţinut în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” sub îndrumarea prof. dr. Dan Forsea.

Dr. Ana Maria Dumitrescu - medic primar dermato-venerologie

Dr. Ana Maria Dumitrescu

Sunt Dr. Ana Maria Dumitrescu, medic primar dermato-venerologie. Am terminat Facultatea de Medicina Generala in anul 2005 si apoi am urmat rezidentiatul de dermato-venerologie in Bucuresti, fiind confirmata in specialitate in anul 2010.

Dr. Florentina Pantelimon

Sunt Dr. Florentina Pantelimon, medic specialist dermato-venerolog. Am absolvit facultatea de medicina in anul 2004. Specializari: Chirurgie dermatologica, Dermatoscopie, Dermatologie estetica, Laserterapie

Dr. Mihaela Antohe – medic specialist dermato-venerolog

Dr. Mihaela Antohe

Sunt Dr. Mihaela Antohe, medic specialist dermato-venerolog.
În 2012 am absolvit Facultatea de Medicină Generală din Bucuresti. Au urmat apoi patru ani extraordinari în care mi-am desfășurat activitatea de medic rezident alături de o echipă nemaipomenită, coordonată de doctori și oameni deosebiti, în cadrul Clinicii I Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina.

Dr. Alina Mihailescu - medic specialist dermato-venerolog

Dr. Alina Mihailescu

Sunt Dr. Alina Mihailescu, medic primar dermato-venerolog. Mi-am terminat rezidentiatul in specialitatea Dermato-Venerologie in anul 2010 in Spitalul Colentina.

Dr. Mihaela Balaban - medic specialist dermato-venerolog

Dr. Mihaela Balaban

Sunt dr. Mihaela Balaban, medic specialist dermato-venerolog, absolventa a Facultatii de Medicina, UMF “Carol Davila”, Bucuresti, promotia 2013.

Dr Lori Virtosu - Medic Specialist Dermatolog

Dr. Lori Virtosu

Sunt Dr. Lori Virtosu, medic specialist dermato-venerolog. Am absolvit facultatea de medicina in anul 2004 cu rezidentiatul in specialitatea dermatologie- venerologie la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti si obtinerea in 2012 a titlului de medic specialist dermato-venerolog.