Staff

Dr. Roxana Nedelcu

Sunt dr Roxana Nedelcu, medic specialist dermato-venerolog și asistent universitar la disciplina fiziopatologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, din București. Am absolvit Facultatea de Medicină Generală a aceleiași universități în 2008.

Dr. Gabriela Turcu

„Sunt dr Gabriela Turcu, medic primar dermato-venerolog si asistent universitar la Catedra de Dermatologie a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”.

Am absolvit facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr T Popa ” din Iasi in 2002.

Dr. Adina Dobritoiu

„Numele meu este Adina Dobriţoiu şi sunt medic primar dermato-venerolog.

Din data de 4.07.2012 sunt doctor în medicină, doctorat susţinut în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” sub îndrumarea prof. dr. Dan Forsea.

Dr. Ana Maria Dumitrescu - medic primar dermato-venerologie

Dr. Ana Maria Dumitrescu

Sunt Dr. Ana Maria Dumitrescu, medic primar dermato-venerologie. Am terminat Facultatea de Medicina Generala in anul 2005 si apoi am urmat rezidentiatul de dermato-venerologie in Bucuresti, fiind confirmata in specialitate in anul 2010.

Dr. Florentina Pantelimon

Sunt Dr. Florentina Pantelimon, medic specialist dermato-venerolog. Am absolvit facultatea de medicina in anul 2004. Specializari: Chirurgie dermatologica, Dermatoscopie, Dermatologie estetica, Laserterapie

Dr. Mihaela Antohe

Sunt Dr. Mihaela Antohe, medic specialist dermato-venerolog.
În 2012 am absolvit Facultatea de Medicină Generală din Bucuresti. Au urmat apoi patru ani extraordinari în care mi-am desfășurat activitatea de medic rezident alături de o echipă nemaipomenită, coordonată de doctori și oameni deosebiti, în cadrul Clinicii I Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina.

Dr. Alina Mihailescu - medic specialist dermato-venerolog

Dr. Alina Mihailescu

Sunt Dr. Alina Mihailescu, medic primar dermato-venerolog. Mi-am terminat rezidentiatul in specialitatea Dermato-Venerologie in anul 2010 in Spitalul Colentina.

Dr. Mihaela Balaban - medic specialist dermato-venerolog

Dr. Mihaela Balaban

Sunt dr. Mihaela Balaban, medic specialist dermato-venerolog, absolventa a Facultatii de Medicina, UMF “Carol Davila”, Bucuresti, promotia 2013.

Dr Lori Virtosu - Medic Specialist Dermatolog

Dr. Lori Virtosu

Sunt Dr. Lori Virtosu, medic specialist dermato-venerolog. Am absolvit facultatea de medicina in anul 2004 cu rezidentiatul in specialitatea dermatologie- venerologie la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti si obtinerea in 2012 a titlului de medic specialist dermato-venerolog.

Dr. Andreea Calinescu

Sunt dr. Andreea Călinescu, medic specialist dermato-venerolog și doctorand în cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) “Carol Davila” București, membru al Academiei Europene de Dermatovenerologie (EADV), Societăţii Române de Dermatologie (SRD) și al Societății Internaționale de Dermatoscopie.
Domenii de expertiză: bolile pielii și infecții cu transmitere sexuală, patologie tumorală, dermatoscopie, chirurgie dermatologică, biopsie, electrocauterizare, dermatologie pediatrică, dermatologie estetică.