Dr. Ana Maria Dumitrescu

Dr. Ana Maria Dumitrescu - medic primar dermato-venerologie
Dr. Ana Maria Dumitrescu, medic primar dermato-venerolog

Sunt Dr. Ana Maria Dumitrescu, medic primar dermato-venerolog. Am terminat Facultatea de Medicina Generala in anul 2005 si apoi am urmat rezidentiatul de dermato-venerologie in Bucuresti, fiind confirmata in specialitate in anul 2010. In timpul facultatii am fost implicata in proiecte de cercetare fundamentala in departamentul de Biofizica si apoi am beneficiat prin concurs de o bursa Erasmus in Cardiff, la Universitatea din Wales, Marea Britanie.

Pe parcursul anilor de rezidentiat si ulterior, am dezvoltat un interes special pentru dermatochirurgie si in particular pentru tratamentul chirurgical al tumorilor cutanate. Ariile mele de interes cuprind, de asemenea, dermatologia generala, tratamentele laser si nu in ultimul rand, dermatoestetica.
Studiile si competenta in domeniul dermatochirurgiei le-am obtinut si perfectionat la cursuri de specialitate efectuate in Statele Unite incepand inca din 2008. Totodata am avut sansa de a fi acceptata ca medic vizitator in departamentele de chirurgie Mohs ale Universitatii din Vermont sub indrumarea Prof. Glenn Goldman si in cel similar al spitalului Brigham and Women din Boston, condus de Prof. Chrysalynne Schmults.

In practica mea medicala consider ca cea mai buna interactiune cu pacientii o avem atunci cand putem sa explicam si sa oferim cele mai bune diagnostice si tratamente, respectand totodata alegerile si opiniile fiecaruia dintre acestia. Cred, de asemenea, ca suntem datori sa invatam constant si sa colaboram ca echipa asa incat sa putem castiga increderea pacientilor care ne solicita ajutorul.

Fa-ti o programare!

https://derma360.ro/
februarie 2021
lun mar mie joi vin sâm Dum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Share: