Clinica Derma360 nu oferă consultații sau servicii prin CASMB sau OPSNAJ

Întrebări frecvente

 1. Pot veni cu bilet de trimitere pentru a beneficia de servicii prin intermediul Casei de Asigurări de Sănătate?
  Clinica Derma360 nu a încheiat un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar serviciile oferite în unitate sunt contra-cost în întregime. Lista de prețuri se poate regăsi aici.
 2. Dacă o cunoștință suferă de aceeași afecțiune ca și mine, mă pot trata așa cum i-a fost indicat acesteia?
  Fiecare pacient este unic, așadar, tratamentele sunt diferite de la persoană la persoană. Atunci când se realizează un plan de tratament, se ține cont atât de întregul istoric medical al pacientului cât și de caracteristicile, posibilitățile și dorințele acestuia. Așadar, nu este indicat să utilizați același tratament dacă acest lucru nu a fost recomandat de către medic.
 3. Vreau să mă programez la o intervenție. Pot face acest lucru în lipsa unei consultații avute împreună cu medicul?
  În multe dintre cazuri o intervenție chirurgicală nu este necesară, întrucât pentru multe afecțiuni există și alte metode de tratament care pot fi la fel de eficiente. În concluzie, programările la intervenții nu se pot stabili decât cu o consultație în prealabil.
 4. Mă pot programa la o intervenție chirurgicală dacă am obținut diagnosticul prin căutări efectuate pe internet?
  Întrucât patologiile dermato-venerice pot fi extrem de asemănătoare în formele de manifestare, doar medicul poate pune diagnosticul corect, având și pregătirea necesară pentru a putea recomanda un plan de tratament adecvat. Fără o evaluare în clinică a afecțiunii pacientului, doctorul nu poate pune diagnosticul, așadar, nu se poate pronunța în privința planului de tratament. De foarte multe ori, intervențiile chirurgicale pot fi evitate sau nu sunt necesare.
 5. Mă pot prezenta la consultație și să solicit o intervenție în cadrul acesteia?
  Intervențiile necesită întotdeauna un timp mai îndelungat decât o consultație.
  În cele mai multe dintre cazuri, intervențiile se programează numai după consult, într-o altă zi. De regulă, în cazul intervențiilor, există și o rezervă suplimentară de timp, pentru situațiile în care pot apărea complicații sau situații în care pacientul nu se simte bine din cauza emoțiilor, dar nu numai. Din acest motiv, doar în urma consultului se va putea stabili durata intervenției și respectiv încadrarea ei corespunzătoare în program.
 6. Dacă nu reușesc să găsesc medicamentul recomandat de doctor, pot cumpăra un înlocuitor recomandat în farmacie?
  Orice înlocuire a produselor indicate pentru tratamentul recomandat de doctor poate să scadă eficiența acestuia. Este indicat să luați legătura cu recepția clinicii pentru soluționarea problemelor de acest tip.
 7. Pot obține numărul de telefon al medicului care m-a consultat?
  Numărul de telefon al medicului reprezintă o informație cu caracter personal și nu se poate furniza niciunei persoane străine fără acordul acestuia.