Clinica Derma360 nu oferă consultații sau servicii prin CASMB sau OPSNAJ

Biorevitalizare PRX T33

În prezent, medicina estetică dispune de numeroase proceduri destinate întineririi tenului, printre care se numără și cunoscutele tratamente de biorevitalizare. Deși în mod clasic acestea sunt realizate prin injectarea unor mixuri de substanțe la nivelul pielii, există astăzi posibilitatea de a obține rezultate identice, cu disconfort minim. Cum? Prin intermediul unei proceduri noi de biorevitalizare PRX-T33.

 

Ce este o biorevitalizare PRX T33?

 

PRX-T33 este un dispozitiv medical inovativ care oferă beneficii asemănătoare cu cele ale biorevitalizării clasice sau ale unui peeling chimic mediu, dar fără efectele secundare cunoscute. Așadar, nu cauzează descuamare, iritație și nici nu este nevoie de o perioadă de recuperare post-tratament. PRX T33 are în componența sa acid tricloracetic în concentrație de 33%, peroxid de hidrogen 3% și acid kojic. Acest mix de substanțe:

 • Oferă efect de lifting ușor;
 • Stimulează producția naturală de colagen și elastină din piele;
 • Are efect antiinflamator;
 • Are efect antiseptic;
 • Grăbește  procesul de vindecare al pielii.

 

Biorevitalizarea PRX T33 se folosește în cazul:

 • Tenului uscat, deshidratat;
 • Tenului cu tendință acneică;
 • Cicatricilor (post-acneice, atrofice);
 • Vergeturilor;
 • Pielii lipsite de fermitate (față, decolteu și mâini);
 • Hiperkeratozei tenului;
 • Melasmei (pete hiperpigmentare);
 • Prevenirii semnelor de îmbătrânire.
Rezultate obținute după o ședință de biorevitalizare

 

Rezultate obținute după 6 ședințe de biorevitalizare

 

Cum se efectuează o biorevitalizare fără ace PRX T33?

În Clinica Derma360, peelingul PRX T33 este efectuat de către medicul dermatolog pe durata a aproximativ 20 de minute și este un proces alcătuit din 3 pași:

Pasul 1 – Se curăță pielea cu o soluție specială.

Pasul 2Aplicarea PRX T33: Substanța activă este aplicată pe piele în mai multe straturi în funcție de necesitatea pacientului și sunt utilizate mișcări specifice care facilitează pătrunderea produsului in tegument. 

Pasul 3 – Neutralizarea: Odată ce mixul de substanțe a pătruns în piele, suprafața acesteia este tamponată cu apă termală sau ser fiziologic în scopul pregătirii zonei pentru îngrijirea post-procedură. Acest pas este realizat în funcție de necesitatea pacientului și de tratamentele combinate alese.

Pasul 4 – Îngrijirea post-tratament: Ședința se încheie cu aplicarea pe piele a unor soluții post-procedură.

Pasul 5 – Îngrijirea acasă: Acest pas este recomandat pentru păstrarea celor mai bune rezultate pentru un timp îndelungat. Îngrijirea se realizează de către pacient, din confortul propriei case, cu produse specifice din aceeași gamă cu PRX-T33. Produsele vor fi recomandate de către medicul dermatolog în funcție de nevoile pacientului.

 

Biorevitalizarea PRX-T33 se efectuează în mai multe ședințe, în funcție de nevoile fiecărui pacient. De regulă se realizează 4 până la 6 tratamente consecutive, efectuate la interval de  1-2 săptămâni, indiferent de sezon. Pentru rezultate și mai bune se poate realiza în combinație cu alte tratamente precum microneedlingul. Numărul exact de ședințe de care ai nevoie va putea fi estimat numai în urma unei consultații cu medicul dermatolog.

 

Când voi vedea efectele biorevitalizării PRX T33?

Imediat după procedură: Efect de lifting ușor, pielea capătă un aspect luminos.

La câteva zile de la procedură: Tenul este mai luminos și mai ferm, dar ușor uscat. Timp de 2-3 zile se produce o exfoliere extrem de fină și necesită hidratare cu cremă nutritivă.

După încheierea succesiunii de tratamente: tenul capătă un aspect vizibil întinerit, o nuanță uniformă, catifelare, fermitate și luminozitate.

Rezultatele tratamentelor sunt cumulative, așa încât pielea își vă îmbunătăți aspectul considerabil pe parcursul duratei acestora.

De la momentul realizării ultimei ședințe cu PRX T33 efectele sale se păstrează timp de aproximativ 6 luni. Este recomandată efectuarea unor ședințe de întreținere, a căror frecvență vă fi indicată de către medicul dermatolog, în funcție de caracteristicile fiecărui pacient.

 

Contraindicații

Tratamentele de biorevitalizare PRX T33 nu se recomandă persoanelor însărcinate, care alăptează, suferă de alergii la acid kojic, au diabet, infecții, piele iritată, răni, dermatită seboreică sau piele epilată de curând pe zona supusă procedurii.

 

Dacă vrei să afli mai multe despre ce presupune o biorevitalizare PRX T33, programează-te la consultație!

 

Share: