Clinica Derma360 nu oferă consultații sau servicii prin CASMB sau OPSNAJ

Dr. Andreea Moroianu (Calinescu)

Dr. Andreea Moroianu (Calinescu), medic specialist dermato-venerolog

Sunt Andreea Moroianu, medic specialist dermatolog, doctor în științe medicale. M-am specializat în dermatologie timp de 4 ani la Spitalul Clinic Colentina din București, centru de referință național, perioadă în care am avut acces la o cazuistică bogată și variată. În cadrul studiilor doctorale am aprofundat domeniul tumorilor cutanate, munca de cercetare științifică întreprinsă fiind oglindită prin numeroase prezentări la conferințe de specialitate și articole publicate în reviste prestigioase internaționale și naționale.

În practica mea curentă pasiunea pentru dermatologia estetică a venit în completarea dermatologiei clasice medico-chirurgicale. Întotdeauna când intervin prin proceduri estetice principalul meu obiectiv este să păstrez aspectul natural al chipului, reliefând frumusețea naturală a fiecărui pacient.

Concret, pacienții mi se pot adresa în vederea unor consultații pentru:

  • afecțiuni variate ale pielii, părului și unghiilor;
  • evaluare și monitorizare dermatoscopică alunițe;
  • intervenții chirurgicale dermatologice (electrocauterzări formațiuni cutanate benigne, excizii chisturi sebacee/lipoame/alunițe/tumori cutanate benigne/cancere de piele, etc.);
  • o gamă largă de proceduri dermatoestetice (injectări toxină botulinică, volumizare facială cu acid hialuronic, peeling-uri chimice, prp și mezoterapie sclp, microneedling medical, etc.)

Îmi completez pregatirea medicală participând constant la conferințe și cursuri internaționale și naționale de specialitate, pentru a le putea oferi pacienților opțiuni terapeutice de actualitate, la standarde înalte. Dincolo de latura stiințifică, încerc mereu să fiu aliatul pacientului, construind o relație bazată pe comunicare apropiată, sinceră și clară, pe care o consider determinantă în obținerea rezultatelor dorite.

Fa-ti o programare!

septembrie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Share: