Dr. Andreea Moroianu (Calinescu)

Dr. Andreea Moroianu (Calinescu), medic specialist dermato-venerolog

Sunt dr. Andreea Moroianu (Calinescu), medic specialist dermato-venerolog, absolventă a Facultății de Medicină Generală în cadrul UMF “Carol Davila” Bucuresti, promoția 2014. M-am specializat în dermatologie și venerologie timp de 4 ani la Spitalul Clinic Colentina din București, centru de referință național, perioadă în care am avut acces la o cazuistică bogată și variată, îngrijind pacienți de toate vârstele.

Am fost implicată în studii clinice privind optimizarea tratamentului în acnee, în activități de voluntariat desfașurate cu ajutorul SRD (“Adolescență fără acnee”;“Euro Melanoma Day”) și în organizarea de workshop-uri și seminarii cu privire la depistarea precoce a cancerelor de piele. Mi-am completat pregatirea medicală participând la cursuri internaționale și naționale de specialitate, cu teme de interes multiple: chirurgie dermatologică (Bruxelles), boli cu transmitere sexuală (Amsterdam), patologie unghială (București), peeling-uri chimice și microneedeling (București), injectare fillere (Bucuresti) și altele. De asemenea, prin intermediul online-ului, am luat parte la programe de training ale unor personalități consacrate la nivel internațional în domeniul dermatoscopiei și tricoscopiei: “Professional certificate of Dermoscopy” – Australia, “Basic & Advanced Trichoscopy” – Rio de Janeiro.

Din 2016 aprofundez studiul tumorilor cutanate ca doctorand în cadrul UMF “Carol Davila”. Munca de cercetare științifică întreprinsă până în acest moment se oglindește prin numeroase articole publicate în reviste prestigioase internaționale și naționale și în peste o sută de prezentări la conferințe de specialitate.

Participarea la seminarii, cursuri și conferințe pe plan local și european mă ajută să îmi actualizez în permanență cunoștințele medicale, pentru a le putea oferi pacienților opțiuni terapeutice de actualitate, la standarde înalte. Dincolo de latura stiințifică, încerc mereu să fiu aliatul pacientului, construind o relație bazată pe comunicare apropiată, sinceră și clară, pe care o consider determinantă în obținerea rezultatelor dorite.

Fa-ti o programare!

septembrie 2022
lunmarmiejoivinsâmDum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
Share: