Dr. Mihaela Antohe

Colegii de la clinică o apreciază pe Mihaela Antohe, în primul rând, pentru rigurozitatea științifică din proiectele de cercetare în care e implicată. În plus, simțul ei artistic și viziunea de pictor asupra frumosului, atât de necesare în medicina estetică, îi completează într-un mod unic abilitățile.

Pacienții o recomandă pentru calmul și seriozitatea de care dă dovadă, pentru empatie și atenția la detalii. Ei apreciază profesionalismul și dedicarea ce se regăsesc în mod evident în păstrarea trăsăturilor naturale obținute în urma procedurilor estetice.

Noi o recomandăm pentru că știm că este unul dintre cei mai buni specialiști în medicina estetică și pentru implicarea ei în zona de cercetare. În spatele acestei specializări stau mulți ani de pregătire, nenumărate cursuri în România și în străinătate, workshop-uri, seminarii, peste 7.000 de tratamente efectuate cu succes și tot atâția pacienți fericiți.

Mai jos sunt doar o parte dintre cursurile și specializările Mihaelei:

 • Professional Medical Aesthetic Training Academy by CD Beauty System „Curs de reconstrucție și restructurare facială cu ajutorul toxinei botulinice și al fillerelor cu acid hialuronic, biorevitalizare și regenerare celulară.”, Iunie 2021, București
 • See Try By Expert Day “Tehnici de injectare și curs pentru depistarea și rezolvarea complicațiilor”, Martie 2019, București
 • Workshop Sesderma „Ultimele evoluții în dermatocosmetică”, Martie 2018, București
 • Workshop “Chirurgia unghiei” – UMF “Carol Davila”, Iulie 2018, București
 • “Complex therapies with botulinum toxin and hyaluronic acid fillers”, Noiembrie 2017, București
 • “Organic fillers: a new generation of fillers for combined aesthetic treatments”, Iunie 2017, București
 • See Try Buy “Curs practic Dermapen”, Mai 2017, București
 • Seminarul “Salzburg Weill Cornell Seminar in Dermatology”, Noiembrie 2016, Salzburg, Austria
 • EADV Fostering Resident Course – Clinial Research & Epidemiology, Iunie 2016, Rotterdam, Olanda
 • „EADV Fostering Intermediate/Advanced Surgery Course”, Aprilie 2016, Bruxelles, Belgia
 • Curs de dermatoscopie “Metode de diagnostic precoce în melanom”, Martie 2016, Cluj-Napoca
 • “EADV Fostering Hidradenitis Suppurativa/Acne Inversa course”, Februarie 2016, Dessau, Germania
 • “EADV Fostering Course for Residents – Itch”, Ianuarie 2016, Bruxelles, Belgia
 • “Curs de tehnici chirurgicale de reconstrucție în chirurgia dermatologică – Hands On”, Noiembrie 2015, Cluj-Napoca.

Mihaela preferă să lase faptele să vorbească și să pună toată atenția și experiența acumulate, în calitatea tratamentelor și a procedurilor pe care le face la clinică. A răspuns, totuși, cu implicarea caracteristică, la întrebările noastre:

𝑫𝒆 𝒄𝒆 𝒂𝒕̦𝒊 𝒂𝒍𝒆𝒔 𝒔𝒂̆ 𝒑𝒓𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊 𝒅𝒆𝒓𝒎𝒂𝒕𝒐𝒍𝒐𝒈𝒊𝒂 𝒔̦𝒊 𝒓𝒆𝒔𝒑𝒆𝒄𝒕𝒊𝒗 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒄𝒊𝒏𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒆𝒕𝒊𝒄𝒂̆?

Am ales medicina din dorința de a ajuta oamenii și mai apoi dermatologia pentru oportunitatea de a contribui la creșterea calității vieții unei persoane, prin rezolvarea problemelor apărute la nivelul pielii. Afecțiunile cutanate cronice, în special cele vizibile, afectează stima de sine la majoritatea pacienților. Dacă vorbim despre acnee, care apare precoce în perioada pubertății sau a adolescenței, aceasta afectează în mare măsură imaginea de sine, care înseamnă, printre altele, percepția asupra propriului aspect fizic.

Acest lucru se află în stânsă legătură cu modul în care o persoană se autoevaluează în raport cu propriile așteptări și cu relaționarea cu cei din jur. Acesta reprezintă unul dintre motivele pentru care medicina estetică este o mare pasiune pentru mine. Consider că prin îmbunătățirea aspectului fizic al pacienților mei îi ajut să-și crească imaginea de sine și totodată stima de sine iar acest lucru mă bucură foarte mult.

𝑫𝒆 𝒖𝒏𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒊𝒏𝒆 𝒑𝒂𝒔𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒆𝒔𝒕𝒆𝒕𝒊𝒄𝒂̆?

Pasiunea pentru estetică, pentru frumos, derivă din dragostea pentru artă, apărută încă din copilărie. Pictura a fost și rămâne o oază de relaxare. Medicina estetică este un domeniu provocator, aflat în continuă dezvoltare și care implică mult studiu și efort susținut pentru a fi mereu la curent cu noile produse și metode de tratament. Toate acestea imi sunt răsplătite din plin prin recunoștința pacienților care pleacă mulțumiți după fiecare tratament.

Arii de expertiză:
–        Peeling-uri chimice
–        Tratamente cu microneedling – Nanopore, Dermapen
–        Tratament riduri toxină botulinică
–        Fillere cu acid hialuronic – Volumizare buze, Umplere șanțuri nazolabiale
–        Skincare

Mihaela este la un click distanță. Programează-te online.

Fa-ti o programare!

septembrie 2022
lunmarmiejoivinsâmDum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
Share: