Clinica Derma360 nu oferă consultații sau servicii prin CASMB sau OPSNAJ

Dr. Mihaela Antohe

Sunt Dr. Mihaela Antohe, medic specialist dermatovenerolog și doctorand în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti.
Mi-am desfășurat rezidențiatul în cadrul Secției I de Dermatovenerologie a Spitalului Clinic Colentina din Bucureşti. Sunt autoare și coautoare a numeroase lucrări științifice și am fost membru în proiecte de cercetare având ca teme cancerul de piele, acneea și boala venoasă cronică.

Mi-am completat pregătirea medicală cu seminarii și cursuri naționale și internaționale (Centrul Medical din Dessau, Germania; Universitatea Erasmus din Rotterdam, Olanda; Open Medical Institute, Salzburg, Austria etc.), acestea abordând multiple teme de interes în dermatologia generală, dermato-chirurgie, dermato-oncologie, dermatoscopie și dermatoestetică.

Sunt un medic pasionat de ceea ce face, blând, empatic, ce pune pacientul pe primul loc. Iubesc dermatologia pentru complexitatea ei și pentru gama largă de proceduri medicale pe care le înglobează. Activitatea mea zilnică poate fi destul de variată, putând cuprinde proceduri precum electrocauterizări, biopsii cutanate, excizii chirurgicale, tratamente chirurgicale ale unghiei, tratamente injectabile (toxină botulinică, fillere cu acid hialuronic), proceduri de tip microneedling sau peeling chimic.

Dermatologia estetică este pentru mine, în ultimii ani, un domeniu din ce în ce mai fascinant și provocator. Acesta este în continuă dezvoltare și implică mult studiu și efort susținut pentru a fi mereu la curent cu noile produse și metode de tratament. Particip în mod constant la congrese, cursuri de perfectionare și workshopuri pentru a putea ține pasul cu noutățile din domeniu. Toate acestea imi sunt răsplătite din plin prin recunoștința pacienților care pleacă mulțumiți după fiecare tratament.

Competențe și supraspecializări:

  • Dermatologie clinică;
  • Dermatologie pediatrică;
  • Dermatoscopie;
  • Microchirurgie dermatologică – biopsii cutanate, electrocauterizări, excizii tumori cutanate, incizii chisturi, terapia chirurgicală a unghiei încarnate;
  • Proceduri non-invazive – peeling chimic, microneedling, PRX;
  • Proceduri injectabile – toxina botulinica, fillere cu acid hialuronic, PRP, mezoterapie.
martie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Share: