Dr. Mihaela Antohe

Dr. Mihaela Antohe
Dr. Mihaela Antohe – medic specialist dermato-venerolog

Sunt Dr. Mihaela Antohe, membru al Societății Române de Dermatologie și al Societății Internaționale de Dermatoscopie din 2014 și al Societății Europene de Dermatologie și Venerologie din 2016. Pe parcursul anilor de rezidențiat am fost implicată în trei studii clinice în calitate de sub-investigator, ce au privit optimizarea tratamentului în insuficiența venoasă cronică, acnee și infecții ale pielii.

Am participat cu mare bucurie la activitățile de voluntariat, “Adolescență fără acnee” și “Euro Melanoma Day”, organizate an de an de către Societatea Română de Dermatologie.
Mi-am completat pregătirea medicală cu seminarii și cursuri naționale și internaționale (Centrul Medical din Dessau, Germania; Universitatea Erasmus din Rotterdam, Olanda; Open Medical Institute, Salzburg, Austria etc.), acestea abordând multiple teme de interes în dermatologia generală, dermato-chirurgie, dermato-oncologie, dermatoscopie și dermatoestetică.

Pe parcursul anilor de rezidențiat am dezvoltat un interes deosebit pentru dermato-oncologie. În prezent aprofundez studiul tumorilor cutanate, prin efectuarea studiilor doctorale în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Disciplina Fiziopatologie.
Consider că fiecare vizită la dermatolog trebuie să fie o experiență plăcută și utilă în cadrul căreia pacientul primește recomandările și tratamentul de cea mai bună calitate. Cred cu tărie că fiecare pacient este unic și că tratamentul trebuie să fie individualizat și că succesul terapeutic poate fi dobândit numai printr-o bună comunicare cu pacientul.

Fa-ti o programare!

septembrie 2021
lun mar mie joi vin sâm Dum
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
Share: